1,2K
Glābšanas gājiens, ja aizmirsies izņemt no saldētavas laicīgi zivi, vai negribas kavēt laiku gatavojot fileju. Apjomam var pievienot rīsus, kartupeļu biezeni vai iepriekš novārītu ziedkāpostu.
Sastāvdaļas
- Zivju konservi – 1 kārba
- Sāls – pēc garšas
- Pipari malti melni – pēc garšas
- Zaļumi – 1 saišķītis
- Olas – 2gb
- Milti – 3 ēd. kar.
- Sīpoli – 1gb
Pagatavošana
No zivs noliet eļļu un saspaidīt ar dakšiņu. Sīpolu smalki sagriež, pievieno zivij. Pievieno olas, miltus. Visu kārtīgi samaisa. Pieber sāli, piparus, var pievienot zaļumus. Maisījumu ar karoti liek uz pannas, kā plāceņus, apcep no abām pusēm.