Galvenā Gatavo Krāsnī cepti kāposti

Krāsnī cepti kāposti

ieva

Sarkanā kāposta garša ir ļoti līdzīga baltajam kāpostam, bet vizuāli sarkanais ir daudz efektīvāks. Un nemaz nepieminēsim virkni ar kāposta noderīgajām īpašībām.

Sastāvdaļas:

  • 350g sarkanā kāposta
  • 150g suluguni siers
  • 80g šķiņķa
  • 3 ķiploku daivas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • kinza pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Kāpostu nomazgā un sagriež 2 cm platās šķēlēs. Uzliek uz cepamā papīra.

нарезать капусту

Nelielā trauciņā samaisa olīveļļu, citronu sulu, smlacinātu ķiploku, sāli, piparus. Ar iegūto maisījumu pārlej kāpostus.

капуста на противне

Liek cepeškrāsnī uz 160 – 170 grādiem 25 – 30 minūtes. 10 minūtes pirms beigām uz katras kāposta ripas liek suluguni sieru.

капуста с сыром и кинзой

Šķinķi sagriež mazos gabaliņos un uzkaisa uz kāposta, dekorē ar kinzu.

запеченная капуста с сыром и кинзой

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More