Galvenā Gatavo Pildīta paprika turku gaumē

Pildīta paprika turku gaumē

ieva

Noteikti viens no maniem mīļākajiem ēdieniem! Šodien es vēlos dalīties ar pildītās paprikas recepti turku gaumē. Ļoti krāsains, neparasti košs, neparasti smaržīgs un, protams, ļoti garšīgs ēdiens. To var pasniegt arī svētkos! Viegli pagatavojams.

Lai pagatavotu 8 – 10 paprikas nepieciešams:

  • Tomāti -2 gab.

Pildījumam:

  • Burkāns -1 gab.
  • Sīpols -1 gab.
  • Maltā gaļa -400g.
  • Rīsi – 100 g.
  • Ūdens 150 ml.
  • Sāls – 1/2 tējk
  • Melnie pipari – pēc garšas
  • Malt;a paprika – pēc garšas
  • Lauru lapa -1 gab.

Pagatavošana

Un tā mēs sākam. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu sagriež kubiņos. Ņemam dziļu pannu, es ņemu WOK. Ielejiet nedaudz augu eļļas, ielieciet sīpolu un apcepiet līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno burkānus, visu kopā apcep 2 minūtes un pievieno 400 gramus maltās gaļas.

Apcep 2 minūtes, pievieno 100 gramus rīsu. Samaisiet, pievienojiet pusi tējk. sāls, melnie pipari, lauru lapu, malto papriku. Ielejiet apmēram 150 ml ūdens. Aizveriet vāku un vāriet uz lēnas uguns, līdz rīsi ir pagatavoti 10-15 minūtes.

Šajā laikā sagatavojiet papriku. Mēs no tās izņemam sēklas. Pāris tomātus sagriež gredzenos. Kad rīsi ir gatavi, iepriekš sagrieztus zaļumus pievieno pildījumam. Samaisa un noņem no uguns. Cepamo pannu ieziež ar eļļu. Tagad mēs ņemam sagatavotās paprikas un piepildām ar pildījumu. Virsū liek tomāta šķēli, lai papriku noslēgtu un liek uz cepešpannas. Mēs turpinām pildīt paprikas, līdz visas atrodas uz plātes.

Tagad ieeļļojiet piparus ar augu eļļu. Pievienojam nedaudz ūdens. Liekam cepeškrāsnī un cepam līdz gatavībai 180 grādu temperatūrā apmēram 50 minūtes, vai arī vadāmies pēc savas cepeškrāsns. Kad paprikas augšpuse paliek pārāk brūna, ieeļļojiet to ar iegūto mērci un pārklājiet ar foliju. Mēs turpinām gatavot, līdz gatavs.

Gatavo papriku pasniedziet kā atsevišķu ēdienu. Pēc saviem ieskatiem malto gaļu var necept iepriekš, bet pievienot to ar sieru, kad rīsi ir gatavi. Tā arī ir garšīgi.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More