Galvenā Receptes Pica uz biezpiena mīklas: ātri un garšīgi

Pica uz biezpiena mīklas: ātri un garšīgi

ieva

Šī nav parasta pica, bet diētiska, kas pagatavota uz biezpiena mīklas. Pagaršojot jūs pārliecināsieties, ka pēc garšas pavisam neatšķiras no tradicionālās picas. 

Sastāvdaļas: 

  • Biezpiens – 150g
  • Cukurs – 0,5 tējk. bez kaudzes
  • Sāls – 1 tējk. bez kaudzes
  • Ola – 1gb
  • Eļļa – 3 ēd. kar. 
  • Cepamais pulveris – 0,5 tējk. 
  • Milti – 1-1,5 glāzes (atkarīgs no biezpiena mitruma) 

Pagatavošana: 

Biezpienu ar koka karoti saberž kopā ar olu, cukuru un sāli. Pievieno eļļu, cepamo pulveri un miltus. (Sāk ar vienu glāzi un skatās kāda mīklas konsistence) Visu kārtīgi samaisa.

Mīkla sanāk elastīga, bet ne lipīga. Izrullē vēlamo formu, izliek uz ar eļļu iesmērētas cepamās pannas. Pamatni liek cepeškrāsnī uz 10-12 minūtēm. Gatavo pamatni apsmērē ar mērci un izkārto pildījumu. Šeit var improvizēt. Derēs vistas fileja, tomāti, paprika, sīpoli, šampinjoni, marinēti gurķīši, siers ar zemu tauku saturu. Orientējas uz to, kas katram garšo. Pietiek ar vēl 10-15 minūtēm cepeškrāsnī un aromātiska, garšīga un mazkaloriju pica ir gatava! 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More